Annulering Sinterklaas- en Kerstmarkt

24
nov
2021
De besmettingen in Maaseik zijn het hoogst sedert het begin van de coronacrisis. Onze Sinterklaasmarkt op 1 december in Maaseik en onze Kerstmarkt op 13 december in Neeroeteren zijn traditioneel 2 markten met heel veel gezelligheid en animatie ... en een grote massa volk.
 
Om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan én omdat het bijna onmogelijk is om deze markten te organiseren door enkel toegang te voorzien met het covid safe ticket (te veel invalswegen), worden deze markten ook deze winter geannuleerd. We vinden dit bijzonder jammer, maar onze gezondheid is ons hoogste goed.
 
De wekelijkse woensdagmarkt blijft (voorlopig) wel gewoon doorgaan! De marktkramers helpen je graag verder onder veilige omstandigheden!
 
Goed nieuws: De schaatsbaan met winterbar op de Markt zal wel openen op 1 december. Hier zal er gewerkt worden met het Covid Safe ticket. In het horecagedeelte draag je een mondmasker tot je aan tafel zit. Op de schaatsbaan zelf, die overdekt is maar voldoende openingen heeft aan de zijkant, zal geen mondmasker nodig zijn.