Bib & School 2020-2021

21
sep
2020

Omwille van de Coronamaatregelen hebben wij voorlopig nog geen educatief aanbod voor het nieuwe schooljaar 2020-2021. Wij organiseren wel terug klassikale uitleningen. Daanaast blijft het mogelijk als leerkracht om met je klaskaart gratis boeken voor de klas uit te lenen via onze afhaaldienst. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek mag je ook zelf materialen komen uitzoeken en uitlenen voor de klas. 

Afhaaldienst

Stuur een bestelling voor je klas via mail naar jeugdbib@maaseik.be. De bib maakt een boekenpakket klaar op maat van je klas. Bezorg ons de naam van de school, de leerkracht, het aantal leerlingen, welk leerjaar, wat voor materialen je wenst (bv. 10 strips, 10 leesboeken, 10 weetjesboeken) en wanneer je het pakket wenst af te halen. Deze pakketten mag je ook komen afhalen tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we om je bestelling minstens 3 dagen op voorhand te bezorgen. We lenen deze pakketten uit op de klaskaart. Ze mogen ook door een andere leerkracht afgehaald worden.

Zelf materialen uitzoeken en uitlenen voor de klas

Tijdens de openingsuren van de bibliotheek mag je als leerkracht ook zelf materialen komen uitzoeken en uitlenen voor de klas. Vraag gewoon aan de balie naar je klaskaart, want die blijft in de bib.

Contactinformatie

Contactpersonen