Goede voornemens voor 2018 houd je vol met goede muziek

9
jan
2018

Meer sporten staat bij velen al jarenlang bovenaan de lijst met goede voornemens. Zes op de tien Vlamingen slagen er echter niet in hun goede voornemens vol te houden. Muziek kan dan redding brengen, en wij helpen je daarbij!

Daarom lanceren Sport Vlaanderen en Studio Brussel in januari een campagne om de Vlaming te helpen de sportieve voornemens vol te houden. Uiteraard doen ze dat met veel muziek.

Concreet zal Studio Brussel vanaf 2 januari zijn luisteraars vragen welke songs hen motiveren wanneer ze sporten. Iedereen kan zijn top 3 inzenden en maakt zo kans op een uniek T-shirt. Op vrijdag maken ze op StuBru de ultieme top 10 van meest motiverende songs bekend. De hele week krijgen mensen ook tips om hun sportieve Goede Voornemens in 2018 wel vol te houden.

Maar het stopt niet bij deze kick-off. Daarom plant Sport Vlaanderen gedurende deze cruciale weken extra ondersteuning met extra powersongs, tips en motiverende aanmoedigingen van topsporters.

Daarbovenop biedt Sport Vlaanderen de ‘enige echte wetenschappelijk onderbouwde playlist’ aan: alleen maar liedjes die bewezen hebben dat ze mensen helpen hun sport vol te houden.

Op basis van de duurtijd van je training kan je een playlist op maat aanvragen, je kan uiteraard ook zelf liedjes toevoegen of gretig pikken van playlists van topsporters als Seppe Smits, Bart Swings en Elfje Willemsen downloaden en beluisteren.

 

 

 

 

Meer info op https://www.sport.vlaanderen/playlist

Contactinformatie

 • Sportdienst

  Sporthal Steengoed Arena

  Sportlaan 8
  3680 Maaseik

  openingsuren

  • Vandaag open van 09:00 tot 12:00, van 14:00 tot 17:00
  • Morgen open van 09:00 tot 12:00, van 14:00 tot 16:00
  Alle informatie