Lerarenkaart 2019

21
mei
2019

Ben je leerkracht en woon je in Maaseik? Haal dan snel uw gratis Klasse Lerarenkaart 2019 af aan de balie van de bibliotheek (Bleumerstraat 68). 

 

 

 

 

Geef je les in Maaseik maar woon je elders? (dus niet postcode 3680) Check hier waar je je lerarenkaart kan afhalen: www.waarismijnlerarenkaart.be

Niet vergeten mee te brengen: je identiteitskaart of je Lerarenkaart 2018. Daarmee bewijs je je identiteit aan het bibliotheekpersoneel.

Wil je ook de Lerarenkaart van je partner afhalen? Breng dan ook zijn of haar identiteitsbewijs mee.

Graag geven we je tijdens je bezoek vrijblijvend een woordje uitleg over het aanbod dat onze bib in petto heeft voor je klas.

Ons bijzondere aanbod voor scholen is verzameld op www.maaseik.be/info-voor-scholen.

Meer informatie over de Lerarenkaart vind je op  https://www.klasse.be/lerarenkaart

De lerarenkaart levert je extra voordelen op in de bib! (nieuwe regeling sinds 28 maart 2019)

Leners vanaf 18 jaar betalen jaarlijks 5 euro contributie. Ook als leerkracht betaal je 5 euro, maar je geniet na vertoning van een geldige lerarenkaart van extra faciliteiten.

  • Een uitleentermijn van 42 dagen met de mogelijkheid om nog één keer te verlengen voor 42 dagen (indien niet gereserveerd door een andere lener)
  • Je kan 40 materialen tegelijk uitlenen uit alle afdelingen van de bibliotheek. Je mag dus ook materialen uitlenen die niets te maken hebben met de onderwijsopdracht. 

Tot snel in de bibliotheek!

Contactinformatie