De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden

affiche-groot-dictee-2020.jpg

Speel mee met De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden 

Op vrijdagavond 9 oktober  2020 verwelkomen we je graag in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden. Het is een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20.00 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibliotheken over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taal minnende vrienden op en speel mee!

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem.

Inschrijven is gratis en kan vanaf 1 september 2020 in onze bib.

Omwille van de Corona-maatregelen gaan wij er voorlopig vanuit dat we het aantal beschikbare plaatsen drastisch moeten beperken. Wil je deelnemen, stuur een e-mail naar bibliotheek@maaseik.be met je naam, leeftijd en contactgegevens. Wij houden je verder op de hoogte over de praktische afspraken.

De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden is een initiatief van Creatief Schrijven vzw en De Standaard, i.s.m. Radio 1, de bibliotheken en Team Taaladvies (naar een idee van de bibliotheek van Mechelen) en met de steun van Cera.

Wanneer

vr 9 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00

Waar

bibliotheek - hoofdfiliaal Maaseik

Bleumerstraat 68
3680 Maaseik

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

bibliotheek - hoofdfiliaal Maaseik

Bleumerstraat 68
3680 Maaseik

Contactinformatie