Iftar vieren in je bubbel

6
apr
2021

Onze dienst Jeugd en Samenleving lanceert samen met enkele lokale organisaties het initiatief ‘Iftar in je bubbel’. 's Avonds op 12 april gaat de ramadan van start, maar door de coronamaatregelen blijven de deuren van de moskee nog dicht en er mag ook niet samen gegeten en gebeden worden. Via ‘Iftar in je bubbel’ hopen we dat we de lokale moslimgemeenschap een alternatief kunnen bieden in tijden van corona. Tegelijkertijd willen we zeker ook niet-moslims betrekken bij het gebeuren.

Marokaanse soep en pannenkoeken als bindmiddel

Wie meedoet aan de ‘Iftar in je bubbel’ krijgt een iftar-foodbox aan de huis geleverd. Daarin zitten naast een fijne verrassing ook alle ingrediënten voor heerlijke Marokkaanse soep en typische Belgische pannenkoeken.

Bestel je iftar-foodbox > vanaf € 7 voor 2 personen


Je kan jouw foodbox bestellen tot 22 april via jeugddienst@maaseik.be of via het online platform maaseik.kwandoo.com. Via dit laatste kan je ook de betaling afronden.

De prijs voor deze foodbox is: € 7 voor 2 personen,€ 10 voor 4 personen en € 12 voor 6 personen.

De foodbox wordt aan huis geleverd.

 

Meer info over dit initiatief kon je lezen op pagina 14 en 15 van MAzine april 2021. Klik op de foto om het artikel online te lezen.

Bekijk hier de flyer (klik op de foto om de flyer te bekijken):