Nieuw gebruikersreglement bibliotheek

26
mrt
2019

De bibliotheek was van 20 tot en met 27 maart uitzonderlijk gesloten wegens de omschakeling naar het EBS (eengemaakt bibliotheeksysteem). Op middellange termijn (2 tot 3 jaren) worden bijna alle Vlaamse en Brusselse bibliotheken aangesloten op dit nieuwe systeem.  

Op donderdag 28 maart 2019 openden we onze deuren opnieuw en lanceerden tegelijk een nieuw gebruikersreglement.

Lees het volledige gebruikersreglement HIER of download het onderaan op deze pagina. Wens je toch een papieren exemplaar? Vraag ernaar aan de balie tijdens uw volgende bibliotheekbezoek.

Uitgeleende items verlengen, reserveren, je gegevens beheren?

Daarvoor heb je nog altijd een account nodig bij "Mijn Bibliotheek", maar aanmelden en registreren voor "Mijn Bibliotheek" doe je nu via de nieuwe bibliotheekwebsite: https://maaseik.bibliotheek.be/mijn-bibliotheek/aanmelden

Ben je leerkracht?

Dan geniet je dankzij de lerarenkaart van extra faciliteiten, die ruimer zijn dan voorheen! Meer info vind je op deze pagina.

De bibliotheek van Maaseik participeert aan een samenwerkingsverband tussen een aantal Limburgse bibliotheken. Dit samenwerkingsverband houdt in dat gebruikers die ingeschreven zijn in één van de deelnemende bibliotheken recht hebben op een gratis lidmaatschap in de andere deelnemende bibliotheken. Een overzicht van de deelnemende bibliotheken is raadpleegbaar op de bibliotheekwebsite: https://maaseik.bibliotheek.be/nieuw-gebruikersreglement.

Vragen of opmerkingen bij de nieuwe afspraken? Stuur een e-mail naar bibliotheek@maaseik.be.

Contactinformatie