Onterechte betalingsuitnodiging Limburg.net

13
mrt
2018

Enkele weken geleden ontvingen een aantal inwoners een betalingsuitnodiging van Limburg.net voor het aanbieden van de gft-container. Aangezien deze inwoners hun gft-container al geruime tijd niet meer hebben aangeboden, werd deze betalingsuitnodiging zonder reden verstuurd en hoeft deze dus ook niet betaald te worden. Limburg.net excuseert zich hiervoor.

Nadat het stadsbestuur vaststelde dat er onterechte betalingsuitnodigingen werden verstuurd, is door het stadsbestuur aan Limburg.net gevraagd om te onderzoeken waarom deze zending is vertrokken. Uit dit onderzoek is gebleken dat deze inwoners nog steeds een actieve aansluiting hebben voor hun gft-container, hoewel ze deze al geruime tijd niet meer gebruiken. Om te vermijden dat deze inwoners in de toekomst opnieuw een onterechte betalingsuitnodiging zouden ontvangen, wil Limburg.net deze inwoners onder andere met dit bericht meedelen dat ze de aansluiting van de gft-container van deze inwoners zullen stopzetten. Dit betekent dat deze inwoners hun gft-container niet meer kunnen aanbieden voor ophaling. Hierdoor hebben deze inwoners geen actieve aansluiting meer en zullen deze inwoners hiervoor dan ook geen betalingsuitnodigingen meer ontvangen.

Indien ze in de toekomst opnieuw gebruik willen maken van hun gft-container, dan kan dit op eenvoudig verzoek opnieuw geactiveerd worden. U kan hiervoor steeds contact opnemen met de klantendienst van Limburg.net door te bellen naar 0800 90 720 of een mail sturen naar info@limburg.net met vermelding van uw naam en adres. Mochten deze inwoners in tussentijd een herinnering van deze betalingsuitnodiging hebben ontvangen, dan mag deze uiteraard genegeerd worden. De betrokken inwoners krijgen hierover ook elk afzonderlijk nog een brief.

Mocht iemand de betaling alsnog hebben uitgevoerd, kan uiteraard ook op eenvoudig verzoek naar het nummer 0800 90 720 of per mail naar info@limburg.net gevraagd worden voor een terugbetaling .

Contactinformatie