Verdien je snoepzak door de Sint te helpen!

Door de verstrenging van de maatregelen van corona kunnen we jammer genoeg het pietenatelier niet openstellen voor een bezoek.

Maar de Sint is wel nog steeds een pagina uit zijn boek verloren! 

Wil je de Sint helpen om die terug te vinden?

Verdien je snoepzak door de Sint te helpen!

Foppiet heeft letterkoekjes opgehangen in iedere deelgemeente. Deze letters moet je invullen op het ontbrekende blad van het Sintboek. Op iedere letter staat een nummertje dat overeenkomt met de cijfers op het ontbrekende blad uit het Sintboek. Gelukkig is er ook een plannetje met de wandelroute waarlangs Foppiet de letterkoekjes heeft opgehangen.

Het ingevulde blad stuur je door naar de jeugddienst, jeugddienst@maaseik.be of kan je in de brievenbus van de stad Maaseik steken in de desbetreffende deelgemeente waar je de letterkoekjes hebt gevonden:

  • Opoeteren: brievenbus hangt bij ontmoetingshuis de Riet
  • Neeroeteren: brievenbus hangt bij cultureel centrum
  • Maaseik: brievenbus van administratief centrum Maaseik

Als je de brief voor vrijdagmiddag 12 uur hebt doorgestuurd naar de jeugddienst of in de brievenbus hebt gestoken, dan komt een Piet zaterdag langs met een snoepzak om je te bedanken voor het binnenbrengen van het ontbrekende blad uit het Sintboek.

In Opoeteren zijn de pieten op ronde op zaterdag 14 november, in Neeroeteren op zaterdag 21 november en in Maaseik op zaterdag 28 november.

Enkel kinderen tussen 2 en 10 jaar kunnen deelnemen.