Workshops

In een workshop leer je experimenteren en creatief aan de slag gaan met bekende en nieuwe technieken. Een verrassend resultaat én plezier gegarandeerd. Zeker een leuk idee om te doen samen met vriendjes. Misschien een tip voor een volgend verjaardagsfeestje ...

Vanaf 6 jaar

 • KIDSKOKEN: Hier mag je zelf in de kookpotten roeren! Net zoals een echte chef-kok leer je experimenteren met de lekkerste smaken en bereid je alles volledig zelf. Achteraf proeven we natuurlijk of onze gerechtjes ook lekker smaken.

 • CHOCOLADEFESTIJN: We maken zelf leuke chocoladefiguren, en smullen van heerlijke gerechtjes die we bereiden met… Chocolade natuurlijk! 

 • THEMAKNUTSELEN: Knutselactiviteit naar een zelfgekozen thema (algemeen, cowboys & indianen, seizoenen, sprookjes, dieren,…. )

Vanaf 10 jaar 

 • MOORDDINER: Speel het spannend detectivespel, waarbij een gruwelijke moord gepleegd werd en iedereen verdacht is! Kruip volledig in de huid van je personage. Observeer en ondervraag je medespelers, en ontdek zo al spelenderwijs wie de moordenaar is.

 • HANDLETTEREN: Het is hip, je ziet het overal en jij kan het ook! Leer de mooiste letters schrijven en maak er leuke tekstjes mee, decoreer je letters met verschillende technieken, vrolijk je tekst op met simpele tekeningetjes, en voilà, je bent aan het handletteren. Zo kan je zelf supercoole wenskaarten of hippe mini-posters ontwerpen.

 • ONTWERP EN BEDRUK JE T-SHIRT/SCHOUDERTAS
  We leren verschillende druktechnieken, die we met textielverf uitproberen op een blanco t-shirt of schoudertas. Je gaat naar huis met het hipste kledingstuk dat je volledig zelf gedecoreerd hebt!

 • POP-ART: De meeste herkenbare kunststijl die er is! Ze dateert al van de jaren ’50, maar met haar strip-achtige looks is ze nog steeds zo hip en populair dat je ze overal ziet opduiken. Maak een zelfportret in de stijl van Andy Warhol of Roy Liechtenstein.

 • CHOCOLADEFESTIJN: We maken zelf leuke chocoladefiguren, en smullen van heerlijke gerechtjes die we bereiden met… Chocolade natuurlijk!

Vanaf 12 jaar

 • GRAFFITI: Omdat graffiti spuiten niet zomaar overal mag, het zo spannend is, en iedereen het altijd al eens heeft willen doen! Kom hier de kneepjes van het vak leren en de muur van de Fuego onder handen nemen.
 • KOTKOKEN: De ingevroren maaltijden die la mama meegeeft zijn vanaf nu verleden tijd! Goedkoop, snel, gemakkelijk én lekker koken… het kan! We experimenteren met de lekkerste smaken en toveren in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel.
 • TOLERANTIEQUIZ/TOLERANTIESPEL: Aan de hand van een interactieve beleving verdiepen we ons in maatschappelijke thema’s, via een debat komen we elkaars mening te weten en toetsen we onze tolerantie.

Workshops reserveren?

Al onze workshops zijn op aanvraag.
Voor prijzen en inlichtingen 089 41 06 53 of eva.verbakel@maaseik.be

Contactinformatie

Contactpersonen