Dorperkermis 2023

Dorperkermis menu

Elk jaar opnieuw kan de schoolvakantie en de maand juli niet beter starten, kom van 30 juni t/m 3 juli naar
De Dorperkermis Neeroeteren!

  • Op vrijdag 30 juni gaat de Dorperkermis in Neeroeteren van start! Dit jaar is de kermis groter dan ooit tevoren, met meer dan 30 kermisattracties en foodtrucks. Naast de attracties zijn er ook live optredens van bekende namen zoals Sergio, DJ Yves, Da Rick & Da Boy Tommy en Gemeni op vrijdag.
  • Op zaterdag 1 juli  is er de Foute Kermisparty met optredens van Erwin vaan ’t Merretkoer, Fransz Theunisz, Yves Segers en niemand minder dan Christoff.
  • Op zondag 2 juli is er de familiedag met een Kids Discoparty, een prinsessenparade, ballonnenclown, goochelaars en verschillende mascottes. ’s Avonds is er een Tribute night met liedjes van André Hazes, The Crooners en Tina Turner.
  • Afsluiten doet de kermis op maandag 3 juli waarbij eerst lokale DJ’s iedereen opwarmen of vervolgens het dak eraf te laten gaan met DJ Michael Armani, De Bromeo’s en Viktor Verhulst en Kobe Ilsen. De kermis is te bereiken via het Scholtisplein of de Borg, en er zijn parkeerplaatsen bij de sporthal De Borg. Kom vooral met de fiets of te voet, en geniet samen met de meer dan 150 vrijwilligers van de gezellige sfeer!

Mis niets over de Dorperkermis en volg de laatste updates via www.facebook.com/vzwdorperkermisneeroeteren.

Bekijk het volledige programma

Kermis Neeroeteren

Uitvoerder

vzw Dorperkermis i.s.m. Stad Maaseik

Wanneer

Prijs

Gratis

Contactinformatie