Banner street art geef maaseik cadeau

Geef Maaseik Cadeau

 

Vrijdagavond nog snel een cadeautje kopen voor je naar een feestje vertrekt? Geen probleem!

KOOP HIER 24/7 ONLINE JE BON(NEN) VIA DE WEBSHOP

Waarom een nieuwe cadeaubon?

De papieren Maaseikse Geschenkbon bestond al sinds begin jaren '90 en is uitgegroeid tot een echte vaste waarde en een mooi succes. Maar net om deze succesformule te behouden en voor de vele betrokkenen het gebruikscomfort te blijven garanderen, moesten we overschakelen naar een digitaal systeem.

Met de digitale cadeaubon sinds november 2022 kan het hele proces digitaal verlopen en dat biedt een hele rits voordelen: 

  • Klanten kunnen zelf hun gewenste bonbedrag bepalen.
  • Klanten kunnen kiezen om hun bonbedrag te besteden in verschillende keren bij meerdere winkels.
  • De bon is 24/7 verkrijgbaar.
  • Via de webshop vind je overzicht van de deelnemende ondernemers. Bovendien kunnen ondernemers hun persoonlijke pagina zelf volledig inrichten.

Hoe werkt de nieuwe cadeaubon?

De bon is 24/7 verkrijgbaar via de webshop of, tijdens de openingsuren, bij Visit Maaseik of een van de snelbalies.

Als je de bon aankoopt bij Visit Maaseik of bij de snelbalies, krijg je deze uiteraard meteen mee op papier. Als je de cadeaubon aankoopt via de webshop, zal je deze digitaal in je mailbox ontvangen. Je kan hem dan gebruiken vanop je tablet of smartphone, of je drukt hem thuis af (A4) en steekt hem eventueel in een mooie verpakking.

Om je bon te gebruiken, neem je hem gewoon mee naar een deelnemende ondernemer en die doet voor jou de rest! Hij scant voor jou de QR-code op de bon of vult de numerieke code in die ook op de bon staat. Hij haalt slechts dat bedrag van je bon dat jij wil uitgeven. Wil je nog een deel van je bonwaarde bewaren voor een andere winkel? Dat kan gewoon!

Waar kan ik de bon gebruiken?

Bij alle deelnemende ondernemers in Maaseik, die je terugvindt in het handige overzicht op de webshop.

Let wel op: je bon is 1 jaar geldig vanaf het moment van aankoop – wacht dus niet te lang!

Hoe weet ik hoeveel waarde er nog op mijn cadeaubon staat?

Heel eenvoudig. Surf zelf naar de webshop en vul daar de code in die je terugvindt op je bon. Je ziet meteen hoeveel er nog op staat. Ook de deelnemende handelszaken kunnen je zeggen hoeveel waarde nog op je bon staat.

Kan ik mijn oude bonnen nog steeds gebruiken?

Absoluut, de papieren bonnen kan je niet meer aankopen, maar de 'oude' bonnen in omloop blijven geldig tot de respectievelijke einddatum vermeld op de bon! Let op: dit enkel bij de ondernemers die aan het oude systeem deelnamen.

Wat als ik mijn bon kwijtraak? 

Krijg je een bon, noteer de boncode dan meteen op een veilige plek! Want met deze boncode kunnen we dankzij het digitale systeem alle verloren bonnen  steeds 'herstellen' en je een nieuwe geschenkbon bezorgen. Zo ben je je cadeau nooit kwijt!

Heb je een factuur nodig voor de aankoop van jouw cadeaubonnen? 

Heb je graag een factuur, geen probleem! Ondernemers kunnen via de webshop de optie aanduiden om een factuur te ontvangen.

 


VOOR HANDELAREN

Wil je als handelaar graag cadeaubonnen ontvangen? Heel tof, dit systeem is er voor jou! 

Registreer hier jouw zaak

Deelname is gratis! Zodra je de registratie helemaal hebt afgerond, verschijnt je zaak op de webshop en bezorgen we je een mooie raamsticker.

Let wel op: de registratie gebeurt in verschillende stappen! Na je eerste registratie, ontvang je een bevestiging per e-mail. Pas daarna kan je online al je gegevens (incl. facturatiegegevens) invullen. Doe dit ook tijdig: zolang je deze gegevens niet invult, verschijnt je zaak niet op de webshop en kan je geen bonnen ontvangen.

Technische ondersteuning

Met alle technische vragen kan je gemakkelijk terecht bij Kivalo – de partner waarmee we de digitale geschenkbon aanbieden.

Ontdek op de website van Kivalo ook een handige FAQ-lijstmet introductiefilmpjes over hoe je profiel te vervolledigenhoe een bon te valideren, enz.

Handleiding

Het algemeen reglement vind je hier:

Reglement

Heb je nog vragen? Bij onze dienst lokale economie kan je terecht op tel. 089 560 560 of via e-mail: economie@maaseik.be