e-loket-banner.jpg

Registreer je bedrijf als leverancier/dienstverlener van Lokaal Bestuur Maaseik

Ben je een ondernemer die graag zaken wil doen met Lokaal Bestuur Maaseik? Registreer dan hier je onderneming.

Registratie

  • Vul hieronder je bedrijfs- en contactinformatie in.
  • Maak een keuze uit de juiste categorie(ën).
  • Je gegevens worden opgenomen in onze databank.

Wanneer ontvang je een uitnodiging voor een opdracht?

De dienst aankoop zal, als onderdeel van een actieve marktverkenning, de databank raadplegen. Als er een overeenstemming is tussen de opdracht en de beroepsactiviteit van je onderneming, is de kans groot dat je wordt uitgenodigd om een offerte in te dienen. Onder Lokaal Bestuur Maaseik valt niet enkel het Stadsbestuur, maar ook andere entiteiten zoals OCMW Maaseik, AGBI en AGB Maaseik. Zij kunnen ieder afzonderlijk of gezamenlijk een offertevraag uitschrijven. 

Privacy

Lokaal Bestuur Maaseik zal je gegevens uitsluitend gebruiken binnen het kader van leverancier en zal deze alleen delen met derden indien dit nodig is voor de afhandeling van je verzoek. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor dit doel. Meer informatie over hoe het Lokaal bestuur Maaseik omgaat met persoonsgegevens vind je in onze privacyverklaring.

Registratie gebruiker

Registratie onderneming

Activiteit

Activiteiten *
Privacy *

Lokaal bestuur Maaseik zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe er wordt omgegaan met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring.

Contactinformatie