Jeugdservicecentrum Fuego

Jeugdservicecentrum Fuego is een verzamelplaats voor allerlei functies en diensten voor jongeren van Maaseik. Je vindt er een fuifzaal, vergaderlokalen, repetitieruimtes en een jeugdhuis. De ruimtes kunnen door iedereen gehuurd worden. Ook de jeugddienst heeft een vaste plek binnen het jeugdcentrum.

Huren

Een vergaderlokaal

Omdat overleg af en toe noodzakelijk is! Geschikt voor een 20-tal personen.
Kostprijs: 5,00 euro

Een repetitielokaal

Is jouw garage of kelder te klein? Zijn jouw ouders het lawaai beu? Dan is een repetitielokaal in het jeugdcentrum misschien een idee. Voorzien van een geluidsinstallatie en metalen opbergkooien voor instrumenten. Voor een repetitie van 3 uur betaal je 8,00 euro.

De polyvalente zaal

De zaal is geschikt voor fuiven, optredens, voorstellingen, lessenreeksen, enz. De huurprijs voor jongeren of jeugdactiviteiten bedraagt 300 euro. Voor volwassenen is het 400 euro.

Het jeugdhuis 

Het jeugdhuis leent zich perfect voor kleine feesten, optredens, workshops, enz. Op vrijdagavond wordt het jeugdhuis enkel ter beschikking gesteld voor jeugdactiviteiten en is privé afhuring niet mogelijk. De huurprijs bedraagt voor jongeren 75 euro en voor volwassenen 150 euro.

Info en reserveren

089 41 06 50 of info@fuegomaaseik.be

Contactinformatie