jagersborg

Handels- en ondernemingsverenigingen

OJM - Ondernemersvereniging Jagersborg Maaseik

De ondernemersvereniging Jagersborg Maaseik heeft tot doel de zelfstandige ondernemers van het Industrieterrein Jagersborg te verenigen, informeren en adviseren en hun belangen te behartigen.

Contactgegevens

OJM Maaseik
Voorzitter: Dirk Dezeure
Driebekenweg 13
3680 Maaseik
o.j.maaseik@gmail.com

UNIZO - Unie van Zelfstandige Ondernemers

UNIZO staat voor Unie van Zelfstandige Ondernemers. Het is in Vlaanderen en Brussel de grootste organisatie voor zelfstandige ondernemers, kmo's en vrije beroepen. De leden worden in Limburg vertegenwoordigd door UNIZO-Limburg maar er is in Maaseik ook een lokale vertegenwoordiging.

UNIZO Maaseik vzw wordt geleid door zelfstandige ondernemers, die aan het hoofd
staan van hun eigen zaak. De samenstelling is zowat gelijk verdeeld in distributie en horeca, de
dienstensector en de KMO’s, binnen en buiten de industriegebieden. De bestuursleden zijn allen vrijwilligers, die zich, vanuit hun sociaal engagement, inzetten om de belangen van de zelfstandige ondernemers in Maaseik ten volle te behartigen, in de meest ruime zin, en met respect voor de hele lokale gemeenschap.

Contactgegevens

UNIZO Limburg
www.unizo.be

UNIZO Maaseik
Voorzitter: Inge Schepers
T 0498 27 55 68
M Inge.schepers@unizo.be

www.unizo.be/maaseik

VKW Limburg

VKW Limburg is de  werkgeversorganisatie met de grootste weerklank in het Limburgse bedrijfsleven, richt zich tot eindbeslissers - ondernemers en managers van middelgrote en grote ondernemingen - en telt meer dan 900 aangesloten bedrijven.

VKW Limburg versterkt ondernemen.

VKW Limburg biedt als ontmoetingsplaats beslissingsnemers een uniek platform voor netwerking en ervaringsuitwisseling en organiseert jaarlijks een 220-tal activiteiten voor meer dan 12.000 aanwezigen.

VKW Limburg komt als belangenverdediger op voor de noden van het Limburgse bedrijfsleven en ijvert voor de verbetering van het ondernemingsklimaat met een focus op Limburgse dossiers zonder andere hot items uit het oog te verliezen. Bovendien verdedigt VKW Limburg direct de belangen van zijn leden bij problemen of moeilijke dossiers.

In zijn werking houdt VKW Limburg  steeds het degelijk ondernemerschap voor ogen.

Contactgegevens

VKW Limburg
Kunstlaan 16, 3500 Hasselt
T 011 24 94 11
F 011 24 24 72
info@vkwlimburg.be
http://www.vkwlimburg.be

VOKA - Kamer van Koophandel Limburg

Voka - KvK Limburg is een uniek netwerk van 2.850 Limburgse leden-ondernemingen, goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en de toegevoegde waarde in onze provincie.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg is er "voor ondernemers", stimuleert ondernemerschap, verdedigt de belangen van ondernemers, brengt ondernemers samen, legt contacten en ondersteunt met onder meer eerstelijnsadvies, opleidingen, advies bij internationaal ondernemen, seminaries en advies voor starters.

Contactgegevens

'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51, 3500 Hasselt
T 011 56 02 00
F 011 56 02 09
info@kvklimburg@voka.be
https://www.voka.be/limburg/ondernemersclubs/ondernemersclub-maaslandia

LRM - Limburgse ReconversieMaatschappij

LRM verschaft risicodragend kapitaal aan bedrijven die in Limburg investeren. LRM is een winstgedreven investeerder en biedt ondernemers een unieke combinatie van risicokapitaal en vastgoed.
www.lrm.be

SYNTRA - Opleidingen

Syntra biedt opleidingen aan voor werknemers, ondernemers, starters, bedienden, arbeiders, kaderleden of zelfstandigen.
www.syntra.be

 

Contactinformatie