Fotowedstrijd week van het water

8
feb
2024

In de lens van elke fotograaf schuilt een verhalenverteller, en wij nodigen jou uit om het verhaal van Maaseik vast te leggen! De stad komt tot leven in de Week van het Water met onze sprankelende fotowedstrijd. 

Laat je creativiteit de vrije loop en leg de adembenemende landschappen vast die onze stad zo uniek maken.
 
Hoe neem je deel?

  1. Maak een prachtige landschapsfoto in Maaseik en mail deze vóór 16 maart naar communicatie@maaseik.be.
  2. Een onafhankelijke jury maakt een voorselectie van de 7 mooiste foto’s.
  3. Tijdens de Week van het Water post @VisitMaaseik iedere dag één van deze 7 foto’s
  4. De foto die na afloop (maandag 1 april) de meeste likes heeft op de social media pagina van Visit Maaseik is de winnaar. Facebook en Instagram zullen bij elkaar opgeteld worden.
  5. De winnaar wordt op dinsdag 2 april gecontacteerd en bekendgemaakt via de social media kanalen van Visit Maaseik en Stad Maaseik. 

De prijs
De fotograaf met de meeste likes op de social media pagina van Visit Maaseik wint niet alleen de eer, een plekje in MAzine mei, maar ook een exclusieve drinkfles uit de webshop van Stad Maaseik. Een stijlvol aandenken aan jouw creatieve bijdrage aan de Week van het Water!
 
Trek eropuit
Maaseik barst van de verborgen juweeltjes en pittoreske plekjes die wachten om vastgelegd te worden. Of het nu een zonsondergang aan de Maas is, een verstopt steegje in het historisch centrum, of de weerspiegeling van gebouwen in water, elk beeld vertelt een uniek verhaal.
Dus, grijp je camera of smartphone, verken de stad en vang het moment! Deel jouw passie voor fotografie en draag bij aan de visuele viering van Maaseik tijdens de Week van het Water. We kunnen niet wachten om jouw prachtige creaties te bewonderen!