gezondheidszorg_1.jpg

Gespecialiseerd aanbod

ZorGGroep Zin vzw 
Logo CADLogo ZorGGroep Zin

Iedereen die bezorgd is over zijn/haar eigen gebruik of over iemand anders
Alcohol – gokken – drugs – medicatie – internet/gamen

Online aanbod:

Iedereen die in zijn/haar organisatie wil sensibiliseren of een vorming wil organiseren of een alcohol- en drugbeleid wil uitwerken

Hulpverlening: Arnold Driessen, Elise Sneyers en Ushi Poesmans
Preventie: Karin Borkelmans
011/27 42 98
Op afspraak

Meer informatie op de website: www.zorggroepzin.be en www.vad.be

Dienst Ambulante Geestelijke gezondheid
DAGG      

Het DAGG verleent in teamverband ambulante geestelijke gezondheidszorg, zonder opname in een psychiatrisch ziekenhuis, aan mensen die problemen hebben met hun geestelijke gezondheid.
Wij hebben als opdracht verantwoorde zorg aan te bieden met het oog op herstel van het psychisch evenwicht of het draaglijk maken van psychische stoornissen voor patiënten en hun leefomgeving.
U kan best bij ons terecht via een verwijzing door de huisarts, maar indien u geen vertrouwenspersoon heeft kan u ons ook zelf consulteren.  Er zijn drie teams werkzaam binnen DAGG namelijk een kinder, volwassenen, -en ouderteam.

Na telefonisch contact met het secretariaat zal er terug contact met u opgenomen worden door de aangewezen medewerker. We zijn telefonisch bereikbaar iedere werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag tot 13.00 uur. Consultaties zijn altijd op afspraak. Er kunnen ook avondconsultaties voorzien worden.

089/56 38 94
maaseik@dagg-cgg.be
Koningin Astridlaan 105
3680 Maaseik

Meer informatie op de website.

CKG  

Wanneer je hulp nodig hebt bij de opvoeding kan een wedewerker van het CKG (Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning) bij je thuis langskomen om samen oplossingen te zoeken voor problemen in de opvoeding. Thuisbegeleiding wordt aangeboden voor kinderen van 0-12 jaar. Deze dienstverlening is helemaal gratis.

Het CKG kan ook instaan voor kinderopvang, zowel overdag als 's nachts, wanneer je bv. in het ziekenhuis verblijft of bij problemen in je gezin.

CKG Molenberg - Afdeling Maasland
Dageraadstraat 1
3630 Maasmechelen
089/20 18 60

www.ckgmolenberg.be