UNIZO Maaseik zet ondernemers in de kijker

1
sep
2022

Al voor de 14de keer koos UNIZO Maaseik hun ‘ondernemer van het jaar’. Ze vieren hiermee het ondernemerschap en zetten de Maaseiker bedrijven in de kijker.

Dit jaar werd De onthulling van het Bronzen Eikenblad – ondernemer van het jaar 2022 gedaan door burgemeester Johan Tollenaere. De prijs ging niet naar 1 enkel bedrijf. Tijdens de afgelopen corona-periode en de huidige crisis kunnen we stellen dat ondernemer groot en klein zich steeds moeten aanpassen, innovatief zijn, steeds werken aan duurzaamheid en een gezonde dosis veerkracht laten zien. Daarom heeft Het bestuur van UNIZO Maaseik met opzet gekozen om 1 kunstwerk in het straatbeeld van Maaseik te plaatsen. Dit om het ondernemerschap extra in de verf te zetten.

Ondernemers eren met kunst
Het Bronzen Eikenblad is dit jaar een heus kunstwerk waar elke inwoner van Maaseik van kan genieten. Namelijk een zitbank, gepimpt met tal van Eikenbladen. De zitbank heeft een mooi plekje gekregen op de markt van Maaseik. “Hiermee willen we het ondernemerschap vieren in Maaseik. Een eerbetoon!” aldus Stan Van Dinter de ontwerper van het kunstwerk en bestuurder van UNIZO Maaseik.