Wifi en internet in de bib

Gratis surfen op het internet in de bib

De bib van Maaseik beschikt over wifi (draadloos internet). Dit betekent dat je er met je eigen laptop of smartphone op het internet kan komen surfen. Via ons draadloos netwerk kunnen al onze leden gratis de hele dag online gaan.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Verbind je computer met ons netwerk en log je in met je lenergegevens.

Voor iedereen!

Ben je student en wil je je smartschool of blackboard bij de hand hebben tijdens je bibbezoek? Zoek je een plek waar je in alle rust kan studeren? Onze leeszaal is dé ideale plek!

Interesse?

Spring gerust even binnen in de bib. Onze medewerkers helpen je graag om meteen online te geraken.

Verder beschikken wij over 5 computers, waarop bezoekers gratis kunnen gebruik maken van internet tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Elke ingeschreven gebruiker heeft de mogelijkheid om na voorlegging van zijn/haar geldige bibliotheekpas, en voor zover de infrastructuur dit toelaat, 20 uren per maand gratis te internetten op één van de 5 beschikbare computers in de bibliotheek.

De internetgebruiker kan inloggen per 10 minuten, met een maximum van 60 minuten per dag. Niet ingeschreven gelegenheidsgebruikers worden toegelaten voor maximum 3 inlogsessies. Reservaties voor het gebruik van internet kunnen enkel ter plaatse geregeld worden. Wie te laat komt voor een gereserveerde sessie, verliest het niet-gebruikte deel van de gereserveerde sessie. De gebruiker moet al het nodige doen om de internettoegang normaal te laten functioneren. De studiesfeer in de bibliotheek mag niet verstoord worden.

Contactinformatie